Çocuklar İçin Yapılmış El Yapımı Oyuncak ve Eşyalar

Çocuklar için yapılmış el yapımı oyuncak ve eşyalar

Günümüz teknolojisi ile üretilen birbirinden şık oyuncaklar var, üstelik çoğunun fiyatı cep yakarken pek çoğunun da oldukça uygun fiyatlı olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın gelişimi için onlara oyuncakları alıyor, sürekli temas halinde olmalarına müsaade ediyoruz. Fakat hepimizin bildiği veya duyduğu bir gerçek var, pek çok oyuncak yoğun bir şekilde kanserojen maddelerle sarılı. Bu endişemizi yok etmek, oyuncakları organik ve sağlıklı hale getirmek için neler yapabileceğimize göz atalım.

  1. Tahta kasalarla hazırlanmış araba garajı

Minik araba koleksiyonu için evde hazırlayabileceğiniz bu araba garajı sayesinde çocuğunuzun oyuncak arabalarını bir araya getirebilir, hem düzenli tutabilir hem de düzenli olmayı bir oyun gibi ona öğretebilirsiniz.

 

  1. Eğlenceli kirli sepeti

Evdeki kullanmadığınız kumaşlarla hazırlayabileceğiniz bu kirli sepetleri sayesinde çocuğunuzun gündelik işleri eğlenceli hale getirebilirsiniz.

  1. Dondurma çubukları ile hazırlayabileceğiniz oyuncaklar

Dondurmaların çubuklarını biriktirerek onlar için sağlıklı ve doğal oyuncaklar tasarlayabilir ve kendi oyuncağını inşa etmeye teşvik edebilirsiniz.

  1. Eğlenceli kıyafet yamaları

Yeni aldığınız tişört yırtıldı mı? Çözümü çok basit. Ufak tefek yıpranmaları bu eğlenceli yamalarla kapatarak kıyafetlerini daha uzun süre kullanmasını sağlayabilirsiniz.

  1. İçecek kutularından kalemlikler

İçecek kutularını şekillendirmek ve kalemlik gibi eşyalar tasarlanmak hem sizin için hem de çocuğunuz için eğlenceli olacaktır. Bu kutuları farklı renklerde boyayabilir, dilediğiniz süslerle süsleyebilirsiniz.

Genel içinde yayınlandı